Βάμμα Πρόπολης

Το ισχυρότερο αντιβιοτικό της φύσης!

Τιμή: 5€/10ml & 13€/30ml

·        Το ισχυρότερο αντιβιοτικό της φύσης από την μέλισσα για των άνθρωπο.
·        Ξέρατε ότι η κατανάλωση πρόπολης μελισσών ενισχύει την άμυνα του οργανισμού μας και προστατεύει από κρυολόγημα και ιώσεις;
·        Συνήθως δυο μέρες αρκούν στην κατανάλωση της και ο πονόλαιμος και όλα τα συμπτώματα κρυολογήματος εξαφανίζονται!
·        Είναι φυσικό ελιξίριο κατά των βακτηρίων και μολύνσεων!
·        Βοηθάει στην θεραπεία χρόνιας φαρυγγίτιδας, γαστρεντερίτιδας, κολίτιδας, συμπτωμάτων αλλεργιών, ρευματικής αρθρίτιδας, σπονδυλικής στήλης και πονόδοντο!
Πληροφορίες
 
Πιο συγκεκριμένα, η πρόπολη δρα αποτελεσματικά έναντι στους μικροοργανισμούς, όπως είναι τα βακτήρια και οι μύκητες. Αυτή η δράση της οφείλεται στην περιεκτικότητά της σε φλαβονοειδή. Στα φλαβονοειδή, οφείλεται επίσης η ικανότητα της πρόπολης να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και να θωρακίζει τη φυσική άμυνά του οργανισμού. Έτσι, η πρόπολη είναι ένα σημαντικό συστατικό για την αντιμετώπιση της εποχιακής γρίπης, της αμυγδαλίτιδας και γενικότερα προστατεύει από τις ιώσεις και τις φλεγμονές. Παράλληλα, η πρόπολη συμβάλλει στην καλή υγεία της στοματικής κοιλότητας, αφού εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στην περιοχή αυτή. Ταυτόχρονα, έχει ευεργετικές ιδιότητες για το γαστρεντερικό σύστημα και προστατεύει από διάφορες λοιμώξεις και ενισχύει την αντιμετώπιση της κολπίτιδας. Η πρόπολη ενδείκνυται και για το στομάχι. Τέλος, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και για αυτό χρησιμοποιείται εκτεταμένα και στα προϊόντα ομορφιάς.
Το βάμμα Πρόπολης προέρχεται από την εμβάπτιση της καθαρής πρόπολης σε ένα αλκοολούχο διάλυμα με 33% συγκέντρωση (τσίπουρο παραγωγής μας 86 βαθμών και άνω), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά της πρόπολης διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα.
 
Χορήγηση
 
Συνιστάται η χορήγηση (15-20 σταγόνες) αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό ή φρέσκο χυμό ημερησίως, πριν το πρωινό. Για την καταστολή ίωσης ή ασθένειας προτείνεται χορήγηση αυξημένης ποσότητας 30-45 σταγόνων ημερησίως (διαλυμένων σε λίγο νερό ή φρέσκο χυμό), με τον εξής τρόπο:
·        10-15 σταγόνες πριν το πρωινό.
·        10-15 σταγόνες 2 ώρες πριν το μεσημεριανό ή 2 ώρες μετά το μεσημεριανό.
·        10-15 σταγόνες πριν τον ύπνο.
 
Προσοχή

Δεν πρέπει να καταναλώνεται από βρέφη ηλικίας μικρότερης του 1 έτους.
Σε ειδικές περιπτώσεις ασθένειας συνιστάται η συμβουλή ιατρού.
αυτή  είναι η πρόπολη και οι ιδιότητες της, ένα προϊόν της ομάδας των προϊόντων της μέλισσας για…. τα οποία ο βιολόγος Roch Domerego και ο γιατρός Théodore Cherbuliez λένε: “η ομάδα των προϊόντων της μέλισσας είναι μια αστήρευτη και απίστευτη πηγή ενέργειας, με ανυποψίαστες ευεργετικές αρετές και ιδιότητες για την υγεία”.