Κηραλοιφές

απαραίτητο στο φαρμακείο και τη κοσμετολογία!
κεραλοιφή είναι μια πανάρχαια συνταγή περιποίησης του δέρματος και καλοποισμού και παρασκευάζεται με φυσικά και ευεργετικά συστατικά, η απλότητα της μπορεί να συγκριθεί με τις πολυποίκιλες εφαρμογές της και την αποτελεσματική της δράση. 
Χρησιμοποιείται για να προστατεύει τραύματα, εγκαύματα, ερεθισμούς και φλεγμονές. Ενώ λόγω της αναπλαστικής της ιδιότητας, έχει πλήθος χρήσεων όπως σε: ραγάδες, ξηροδερμίες, ήπιες δερματίτιδες, παιδικά συγκάματα, κατακλήσεις κ.ά. Το βασικότερό της πλεονέκτημα, σε σύγκριση με του εμπορίου, είναι η παντελής απουσία χημικών, μιας και παρασκευάζεται από πραγματικά φυσικά - αγνά υλικά.

Είδη κηραλοιφών:
1.   Κηραλοιφή απλή, Τιμή: 4€/50ml

Είναι μια λιπαρή κρέμα φτιαγμένη από τέσσερα σούπερ υλικά: Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, εγκλείσματα από βότανα, κερί μέλισσας και λίγα φυσικά δάκρυα μαστίχας. Η χρησιμότητα της είναι άπειρη από την απλή ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος μέχρι τα σκασμένα χείλη και συγκάματα και από επιπληγμένες δερματοπάθειες μέχρι πληγές, έλκη, εγκαύματα και μολύνσεις. Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Επίσης, το αιθέριο έλαιο της λεβάντας  είναι γνωστό για την καταπραυντική και θεραπευτική του δράση σε κοψίματα και πληγές. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα χωρίς περιορισμό. 

Περιχέει: Φυσικό κερί μέλισσας, Ελαιόλαδο (παραγωγής μας), Αιθέριο έλαιο λεβάντας 1%, Φυσική μαστίχα Χίου.

2.   Κηραλοιφή με πρόπολη, Τιμή: 5€/50ml
Η κεραλοιφή με την πρόπολη και το βαλσαμόλαδο, περιέχει αγνό κερί μέλισσας, βαλσαμόλαδο εκχύλισμα πρόπολης και μέλι. Η πρόπολη το φυσικό απολυμαντικό της Ιπποκράτειας θεραπευτικής χρησιμοποιείται και στις μέρες μας, για αντισηψία και ταχύτατη επούλωση, θεραπεύει  παράλληλα και πολλά δερματικά προβλήματα. Επίσης Το βαλσαμόλαδο είναι πολύ γνωστό ως κατεξοχήν φάρμακο που γιατρεύει τις πληγές, τα τραύματα ,τα εγκαύματα και τις δερματικές παθήσεις. Χρησιμοποιείστε τη για επάλειψη στην πάσχουσα περιοχή τουλάχιστον 2 φορές ημερησίως. 

Περιχέει: Φυσικό κερί μέλισσας, Ελαιόλαδο, Σπαθόλαδο ή βαλσαμόλαδο , Πρόπολη (όλα παραγωγής μας).